Ohjelmisto

Puhti sopii mm. isoille ja pienille lavoille, festivaaleille, yksityistilaisuuksiin ja juontotehtäviin. Valitse valmiista teoksista tai tilaa oma räätälöity esitys. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous osoitteesta puhti[at]puhti.eu.

Puhtin äänisuunnittelija on Samuli Volanto samuli[at]puhti.eu, www.soultonics.com

Pahan laulu - Balladi paskasta karmasta

Ympäri maailmaa on kerrottu tarinaa siitä, että missä haitari soi, siellä piru liikkuu. Pahan laulu soi ja tanssii tarinoita vääjäämättömyydestä ja traagisista kohtaloista. Pahan laulu -teos on osa Anne-Mari Kivimäen taiteelliseen tohtorintutkintoon kuuluvaa Suistamo-konserttisarjaa.

Lempee ja lovee

Lempee ja Lovee on Puhtin, Pekko Käpin, Samuli Volannon ja käsikirjoittaja-ohjaaja Johanna Keinäsen yhdessä toteuttama monitaiteellinen, suomalaisesta kulttuuriperinnöstä kumpuava Kalevala-konsertti, joka raottaa deittailun esihistoriaa suomalaisen kansanperinteen, musiikin, tanssin ja teatterin avulla.

Finlandia Showcase

Puhtin 10-vuotisshow Finlandia Showcase sisältää sekä uusia keitoksia että makupaloja menneiltä ajoilta. Finlandia Showcase vie sinut riemukkaalle matkalle omille juurillesi.

Kaamosteoria

Pirtanauhat paukkuvat ja kurttu ulvoo, kun Puhti, folkloren omavaltaiset ja aina yhtä epäluotettavat informaatikot läpileikkaavat suomalais-ugrilaisen ahdistuksen koko anatomian pokasahalla ja nauravat päälle.

Perkele-klubi

Perkele-klubi on Puhtin emännöimä underground-henkinen taidebaari ja esitysklubi, jossa nähdään mitä erilaisempia esityksiä rennossa iltamahengessä. Kantavana teemana klubeilla on "kylähulluus". Puhti emännöi iltamia ja vierailijoiksi kutsutaan kiinnostavia ja innostavia tähtivieraita.

Kantelehenkilö

Kantelehenkilö on pienois-folklore-kabaree kahdelle naiselle ja haitarille. Se on 2000-luvun kansanperinnettä, jossa vastuu on kuulijalla.

Juurikuuri

Tule ottamaan ja nauttimaan Juurikuuri puhtilaisten opastuksella. Juurikuuri laulattaa ja tanssittaa: runolaulua, siiputusta ja ripatskaa. Välillä saatetaan kokeilla oudonnäköisen puuluurin toimivuutta ja sitten taas jatketaan hauskanpitoa. Puhti loihtii musiikkia suomalaisesta haitarista, siperialaisesta pyngyristä, puulaatikosta sekä omasta lauluäänestä. Juurikuurissa yhdistyy konsertti ja työpaja. Sopii lapsille ja aikuisille!

Naisia ja laukkuja

Itse rakastan käsiä. Minua kiinnostaa millaisia ajatuksia niissä asuu. Miten valta ja sen käyttö näkyvät naisen kehossa? Entä roolimallit ja tabut? Naisia ja laukkuja on esitys, jossa tanssi, musiikki, valo, laulu ja puhe kietoutuvat toisiinsa. Niitä keinoja käytetään, mitä sattuu käteen.

Suistamo

Tilaa Puhti keikalle

Puhti-toimisto
puh. 050 3705600
puhti[at]puhti.eu

Puhti-osoitteen kautta voit myös lähettää viestejä
puhtilaisille.